2022-10-13T09:39:55+02:00

Postnatalno svetovanje

Svetujem mamicam v poporodnem obdobju in mamicam, ki niso več v poporodnem obdobju, občutek izčrpanosti in utrujenosti pa še kar traja.

2022-11-29T09:48:45+01:00

Prehransko svetovanje

Svetovanje staršem ob uvajanju goste hrane, razmerjih hranil, primer jedilnikov na željo starša, prilagoditev jedilnika ob alergijah na živila, svetovanje mamicam neješčih otrok, osveščanje o mikronutrientih, ki glede na prehrano doječe mamice lahko dojenčku primanjkujejo.

S.K.

dr. Korenčan sem spoznala, ko sem bila z otrokom hospitalizirana na Pediatrični kliniki. Izjemno empatična, topla in prijazna, predvsem pa si vzame čas za vsako osebo in dovolj časa tudi nameni razlagi in pogovoru. Z Najo sem hodila k njej zaradi različnih alergij in naše stanje se je bistveno izboljšalo.

A. J.

Posvete z dr. Korenčan sem sprva opravljala online, dokler je delala v tujini. Nato sem jo pričela obiskovati v Sloveniji. Nanjo sem se obrnila zaradi izjemno nizkih vrednosti  vitamina D, kljub temu, da ga jemljem že nekaj let. Ugotovili sva, da imam zamaščena jetra kljub temu, da se zelo zdravo prehranjujem in sem telesno aktivna. Vitamin D je bil ves čas nizek zaradi slabe presnove jeter. Ukrepi, ki mi jih je svetovala so mi pomagali. 

J. Š.

Kot zaprisežena veganka si nisem nikdar mislila, da bom kdaj potrebovala pomoč glede moje prehrane. Z dr. Korenčan sva ugotovili, da mi kar nekaj hranil manjka, kljub temu pa je upoštevala moje želje in prilagodila hrano in potrebne prehranske dodatke z namenom kratkoročnega jemanja. Do izboljšanja počutja je sicer prišlo šele v nekaj mesecih, kar mi je tudi vnaprej razložila, da je za pričakovati.

M. F.
Moji hčerki, ki ni želela jesti praktično ničesar je dr. Korenčan namenila veliko časa. Sproti sva prilagajali jedilnik in sedaj nimamo večjih težav s hranjenjem.
H. J.
Prišla sem zaradi težav s senenim nahodom in sem dr. Korenčan obiskovala kar s svojo dojenčico, saj nisem imela varstva za otroka. dr. Korenčan jo je z veseljem vzela v roke in se ukvarjala z njo. V njenih prostorih in ob njej se v trenutku počutim sprejeto in pomirjeno.
T. S.
Konstanten stres, kronična utrujenost, ki je postala po 2. nosečnosti nevzdržna. Nisem niti vedela kako naj si sama pomagam, vendar sva z zdravnico našli vzroke. Sedaj sem sicer šele na začetku izboljševanja, vendar se že precej bolje počutim. Vesela sem, da sem našla nekoga, ki ga dejansko zanimajo moje težave in se mi posveti. Cenim tudi to, da dr. Korenčan pove realno oceno in približen potek izboljševanja.
I. J.
Kod Simone sam dosla posle 10 godina rada u avijaciji i jedne trudnoce sa mnogim zdravstvenim problemima, od kojih je glavni bila kandida. Posle 10 tretmana biorezonancom kandida sa kojom sam se borila 2 godine je potpuno nestala. Takodje moja energija je sad mnogo bolja i moje telo se oslobodilo velike kolicine toksina. Ne mogu dovoljno da se zahvalim Simoni na njenoj strucnosti, strpljenju i empatiji. Najvise me je odusevio njen holisticki pristup ljudskom telu, jer je moje telo, um i dusu gledala kao jednu celinu sa velikim akcentom na emocije i na rad sa emocijama. Vreme je da se svaka zena posveti svom zdravlju pogotovo posle porodjaja i Simona je neko ko ce sigurna sam svakoj zeni pomoci na svom putu ka zdravlju.

Hvala, da mi zaupate!